UNIÓ DE LES ASSOCIACIONS D´EMPRESARIS DE POLÍGONS DE MANRESA

//UNIÓ DE LES ASSOCIACIONS D´EMPRESARIS DE POLÍGONS DE MANRESA

UNIÓ DE LES ASSOCIACIONS D´EMPRESARIS DE POLÍGONS DE MANRESA

Els polígons d’activitat econòmica són una peça clau del teixit productiu, en tant que constitueixen l’entorn immediat de les empreses que s’hi ubiquen i són, a més, espais on es genera una part significativa de la riquesa i l’ocupació de les ciutats.

Seguint la trajectòria de 29 anys de Bufalvent, en els darrers anys, a Manresa s’han creat les Associacions d’Empresaris de Polígons dels Dolors, Pont Nou i els Trullols.  Aquestes Associacions s’han impulsat per empresaris dels propis polígons amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

L’existència de les associacions empresarials als polígons de Manresa ha promogut la bona entesa i la cooperació entre les empreses, i es constata que els polígons que compten amb mecanismes de gestió basats en la col·laboració Público-Privada són polígons més endreçats, més dinàmics i amb més serveis i, òbviament, més competitius. És notori que la gestió i organització dels empresaris/àries dels polígons aporta actius socioeconòmics que fan prosperar, modernitzar i créixer les empreses i contribueixen en la satisfacció de les persones que hi treballen. Manresa, en tot aquest context al llarg dels anys ha esdevingut un model d’èxit en la gestió de polígons, aconseguint notorietat arreu del territori.

 

Avui els màxims representants de les associacions de polígons de Manresa, volem fer públic un gran acord que ens permetrà fer un gran pas endavant per consolidar els nostres objectius comuns.

La Unió de les associacions d’empresaris de polígons de Manresa.

Bufalvent, Pont Nou, els Trullols i  els Dolors acorden el treball en xarxa amb la pretensió de convertir les  associacions en agents claus en el desenvolupament dels polígons.

 

Els objectius individuals de cada entitat es transformen en objectius comuns, aconseguint:

  • Una única interlocució que ha de facilità la comunicació i, per tant la collaboració, entre les empreses i altres agents del territori; bàsicament l’administració pública i, especialment l’Ajuntament de Manresa.
  • El foment de la cooperació empresarial de totes les empreses dels polígons, mitjançant la xarxa.
  • Una major implicació de l’empresariat, la voluntarietat del fet associatiu ha de ser un element que afavoreixi la implicació de les empreses en la gestió i la millora del polígon.
  • Participar en els processos de priorització de l’assignació de recursos municipals als polígons
  • Impulsar projectes estratègics i de prestació de serveis de valor afegit: entre tots tindrem la  capacitat de prestar serveis que solucionin determinades necessitats o mancances de les empreses i del conjunt dels polígons de Manresa.
  • Dignificar i millorar els espais que permetin desenvolupar adequadament l’activitat de les empreses i la dels treballadors.
  • Collaborar amb la política industrial i comercial que projecti l’administració municipal, aportant la visió des del punt de vista empresarial, real, d’empreses de tots els àmbits i sectors en plena activitat i del municipi.
  • I totes les accions que respongui al nostra fi principal, la promoció i dinamització de les empreses i polígons de Manresa.
By |2019-11-07T17:33:49+02:00novembre 7th, 2019|General|No hi ha comentaris