Els Trullols Parc revoluciona la tradicional Festa Infantil en la seva desena edició

//Els Trullols Parc revoluciona la tradicional Festa Infantil en la seva desena edició

Els Trullols Parc revoluciona la tradicional Festa Infantil en la seva desena edició

La desena edició de la Festa Infantil d’Els Trullols Parc, una celebració prèvia a Nadal que s’ha convertit en un esdeveniment de referència. Enguany, la festa promet superar totes les expectatives amb una oferta d’activitats més gran i variada que mai.

 

Aquest diumenge 17 de desembre, el recinte exterior dels Multicinemes Bages Centre es transformarà en un espai de diversió per a petits i grans, amb una àmplia varietat d’activitats per garantir que tothom gaudeixi de la jornada. Des de les 11 del matí fins a les 14 hores de la tarda, la festa oferirà una experiència inoblidable a tots els assistents.

Els empresaris d’Els Trullols Parc aposten tots els recursos per assegurar que aquesta edició sigui la més especial i memorable. Amb més inflables, jocs tradicionals, personatges Disney, coca i xocolata, la festa busca esdevenir una gran matinal d’activitats gratuïtes.

A més, la festa inclourà un espectacle de màgia i tallers a càrrec del Magic Pol així com l’actuació d’en Pep Callau, que tancarà la jornada amb l’espectacle clown i animació per a tots els públics.

Cada any, aquesta festa creix i es consolida com un esdeveniment que marca l’inici de les festivitats nadalenques a Els Trullols Parc.

Diversos establiments, com Pans & Company, Ítaca Market, el Farolillo o McDonald’s, ofereixen promocions especials per menjar i beure. Multicinemes Bages Centre ofereix un preu familiar reduït de 5,80 euros per a nens i acompanyants abans de les 17 hores. A més, el Cube Fitness Club oferirà un descompte del 10% en els seus campus esportius de Nadal. Com a toc final, se sortejaran tres pernils, cortesia d’una empresa col·laboradora de l’entitat.

Per obtenir tota la informació sobre l’esdeveniment, podeu seguir la pàgina de Facebook d’Els Trullols Parc i el perfil d’Instagram.

 

By |2023-12-15T19:01:56+02:00desembre 15th, 2023|General|No hi ha comentaris