Els Trullols Parc celebra la setena edició de la Festa Infantil, en format streaming

//Els Trullols Parc celebra la setena edició de la Festa Infantil, en format streaming

Els Trullols Parc celebra la setena edició de la Festa Infantil, en format streaming

L’Associació d’Empresaris d’Els Trullols Parc presenta aquest divendres el primer episodi de la Festa Infantil que cada any organitza per Nadal. Enguany a causa de la situació provocada per la COVID es realitzarà per streaming. És una aposta de l’Associació d’empresaris per no deixar les nenes i els nens sense festa i per donar suport al mon cultural.

 

La festa s’articula en tres programes de contingut audiovisual especialment adaptat per els més petits.

Aquests programes s’emetran per Facebook i el canal de YouTube d’Els Trullols Parc. Divendres 4, 11 i 18 de desembre a les 6 de la tarda.

Aquests tres programes, un cop estrenats, seran accessibles per a tothom tant a les xarxes socials com al canal de YouTube.

 

La festa serà conduïda pel pallasso Pep Callau, acompanyat de Lluís Alba (Els Pepsicolen) i comptarem amb les actuacions del Mag Pol i el divulgador científic Miquel Sureda.

A cada programa, tant el mag com el científic, proposaran als petits espectadors, reptes que podran fer a casa durant la setmana.

 

L’Associació premiarà als/les participants amb vals regals que es podran bescanviar per productes o serveis als establiments col·laboradors de la zona d’Els Trullols. Per accedir als premis, només caldrà que comparteixin les fotografies o els vídeos, on se’ls vegi fent aquests reptes, etiquetant les xarxes socials d’Els Trullols. (Facebook, Instagram o Twitter).

 

Els noms dels guanyadors/es s’aniran publicant, cada setmana, als perfils de les xarxes socials de l’entitat.

 

Com seguir la festa?

 

Canal de YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCgWmlZxMY90n0o2utI3M3pA

 

Facebook

https://www.facebook.com/elsTrullolsParc/

2023-12-15T18:53:39+02:00