L’Associació Informa – Novembre 2019

//L’Associació Informa – Novembre 2019

L’Associació Informa – Novembre 2019

6ª Festa Infantil a Els Trullols Parc

Us anunciem que enguany celebrarem la 6ª edició de la Festa Infantil a Els Trullols Parc. Un esdeveniment que any rere any s’ha anat consolidant amb la col·laboració dels establiments associats.

Serà el proper diumenge 8 de desembre del 2019, de les 11 a les 14h al recinte exteriors dels Multicinemes Bages Centre.

Com a novetat, en aquesta edició per motius d’agenda no hem pogut comptar amb en Pep Callau, i hem apostat per combinar espectacles de màgia i animació musical infantil, a banda dels clàssics jocs tradicionals en família amb el CAE, inflables, pintacares i un rocòdrom.

En breu llançarem la campanya publicitària al la premsa, ràdio, xarxes socials i cartelleria que rebreu als vostres establiments.

 

Substitució de papereres a Els Trullols Parc

Durant el primer trimestre de 2019, donat l’estat de deixadesa del manteniment del mobiliari públic a la zona d’Els Trullols, des de l’Associació vam fer una auditoria sobre l’estat dels bancs i papereres a Els Trullols Parc.

Amb aquest inventari, vam adreçar-nos a l’Ajuntament de Manresa per exposar-lis la situació i exigir que es prenguéssin mesures per substituïr els elements més deteriorats i millorar la imatge del polígon.

L’Ajuntament de Manresa ens ha confirmat que han iniciat els treballs de substitució de les papereres malmeses.

 

Participació congrés Àrees Industrials de València

El proper 20 de novembre de 2019 tindrà lloc a València (Paterna) el Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, en el què participaran ponents de tot l´estat, exposant bones pràctiques sobre la gestió integral de les àrees empresarials.

En representació de l’entitat, assistirà Montserrat Ambrós, Gerent de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, Trullols, Dolors i Pont Nou de Manresa. Participarà a la ponència sobre solucions i eines de gestió de les àrees industrials, amb el projecte d’economia circular i simbiosi industrial pioner a Catalunya.

“PENSANT EN LES ÀREES INDUSTRIALS DEL FUTUR”
Aquest congrés, reunirà polítics/ques, empresaris/es, presidents/es d’associacions empresarials de polígons de tot l’estat. Destacar també l’assistència de la Sra. Sílvia Solanellas, Gerent de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i tècnics del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona.

 

 

Loteria de Nadal

41.231

El preu de les butlletes és de 5€.
S’hi juguen 4€ + 1€ (col·laboració).Segur que ens toca!
No et quedis sense la teva butlleta…
2023-12-15T18:53:49+02:00