Fibra Òptica als Trullols Parc!

//Fibra Òptica als Trullols Parc!

Fibra Òptica als Trullols Parc!

Durant aquest mes de juny està previst que finalitzin els treballs de desplegament de fibra òptica a les empreses d’Els Trullols. L’empresa operadora (FIBRACAT) farà arribar l’escomesa a totes les empreses, excepte les de les galeries del Carrefour. Un cop instal·lada l’escomesa, els negocis podran decidir, o no, contractar els serveis oferts per l’operadora de comunicacions, ja que l’acord assolit és un un acord e futur.

Entre el dia 1 i el 15 es faran obres al C/Sant Blai per poder connectar el cable estès als Trullols Parc amb la troncal de Fibracat que passa per allà.

La última quinzena de juny es podrà activar el servei a les empreses que ho vulguin.

Comercialment, les empreses que varen mostrar interès en les enquestes fetes per l’Associació rebran la visita del tècnic comercial de l’empresa Fibracat, que els hi farà un estudi personalitzat de les necessitats.

Felicitats a totes les empreses de l’Associació per aquest projecte assolit.  La fibra òptica ens aportarà competitivitat i modernitat a les empreses dels Trullols Parc. Cal tenir present que això es fruit de la unió i de la representativitat que dóna el fet de comptar amb una Associació.

Contiuem treballant per Trullols Parc.

By |2019-01-07T16:50:41+02:00maig 20th, 2015|General|No hi ha comentaris