Segona edició de la “Festa Infantil Trullols Parc”

//Segona edició de la “Festa Infantil Trullols Parc”

Segona edició de la “Festa Infantil Trullols Parc”

Aquest any 2015 l’Associació d’Empresaris d’Els Trullols organitzarà la segona edició de la “Festa Infantil Trullols Parc”, durant el mes de desembre.

L’any passat l’entitat va organitzar per primer cop aquest esdeveniment, amb la idea d’iniciar la celebració d’una festa anual, propera a les dates nadalenques, per visibilitzar la zona d’Els Trullols també com a zona d’oci per la mainada.

En la primera edició del 2014 la jornada va transcórrer en un ambient distès i festiu, amb una afluència de visitants que va superar amb escreix la previsió, confirmant així la bona acollida de la iniciativa tot i les baixes temperatures. Per als petits de casa es van instal·lar diferents tipus d’inflables, tallers amb pinta-cares, i un rocòdrom per als més valents, totes elles atraccions que hi tornaran a ser en la propera edició de la festa. Tots els elements de la festa van ser completament gratuïts per les families que van decidir passar el dia als Trullols Parc. La festa també va comptar amb l’actuació del Pep Callau i els Pepsicolen, que esperem puguin tornar a participar en la segona edició d’aquest esdeveniment. Per complementar l’oferta, alguns establiments de la zona d’Els Trullols també van aplicar promocions especials per la jornada.

L’entitat va poder organitzar la festa gràcies a la concessió d’una subvenció al 2014, de la qual aquest 2015 també s’ha formalitzat la sol·licitud.

By |2019-01-07T16:50:41+02:00juliol 2nd, 2015|General|No hi ha comentaris