Concurs de Nadales i 2ª Festa Infantil Trullols Parc

//Concurs de Nadales i 2ª Festa Infantil Trullols Parc

Concurs de Nadales i 2ª Festa Infantil Trullols Parc

L’Associació d’Empresaris d’Els Trullols tornarà a organitzar el proper mes de desembre la segona edició de la “Festa Infantil Trullols Parc”, deguda la bona acollida i afluència de la primera edició celebrada l’any passat.

S’està valorant la possibilitat d’organitzar-la en dos caps de setmana en comptes d’un de sol, tot i que encara no s’ha concretat. El que sí és segur és que la festa coincidirà amb festius d’obertura permesa, per que els establiments associats puguin beneficiar-se de l’afluència de clients generada per l’esdeveniment.

En la primera edició alguns establiments també van aprofitar aquesta ocasió per oferir packs especials als seus clients, puntuals per al dia de la festa, que van poder promocionar juntament amb la publicitat de l’esdeveniment.

Com a novetat, aquest any organitzem també el Concurs de Nadales que, a grans trets, consistirà en que la mainada (d’entre 7 i 12 anys, dividits en tres categories) haurà de fer un dibuix amb un petit poema, segons s’estableix en les bases al revers del flyer publicitari que us adjuntem. Els premis per cadascuna de les categories seran bicis pels tres primers, patinets pels tres en segona posició i pilotes de bàsquet pels tercers.

En breu disposarem de la publicitat impresa, i de seguida la distribuirem entre els establiments associats, perquè aquests la puguin oferir als seus clients.

 

By |2019-01-07T16:50:41+02:00novembre 3rd, 2015|General|No hi ha comentaris