//Els Trullols Parc celebra amb èxit la sisena edició de la Festa Infantil

Els Trullols Parc celebra amb èxit la sisena edició de la Festa Infantil

L’Associació d’Empresaris d’Els Trullols Parc, amb el suport dels establiments associats, ha organitzat avui diumenge la ja tradicional Festa Infantil, que enguany celebra la sisena edició.

 

El recinte exterior dels Multicinemes Bages Centre va esdevenir l’escenari de la matinal infantil, on des de les 11 hores del matí els més petits van gaudir dels espectacles de màgia i animació musical infantil, inflables, jocs tradicionals, i els pinta cares. També es va habilitar un espai per participar a la cinquena edició del concurs de dibuix nadales i la primera edició del concurs de poemes organitzat també per l’Associació.

 

La matinal va iniciar amb l’espectacle d’en Màgic Pol que amb els seus trucs va fer gaudir a les famílies, i va continuar amb l’animació musical infantil de la companyia Marc Oriol. Alhora, personatges Disney es fotografiaven amb els més petits.

 

No va faltar coca i xocolata desfeta per a tothom, que va ajudar a fer passar el fred amb una molt bona acollida per part del públic assistent.

 

La jornada, va comptar amb l’assistència d’unes 500 persones d’arreu de la comarca que van poder dinar o gaudir d’una sessió de cinema en família gràcies a les promocions especials que oferien els establiments associats de restauració i oci.

 

Els empresaris del sector d’Els Trullols valoren molt positivament aquestes activitats que incrementen l’afluència als seus establiments.

 

2023-12-15T18:53:46+02:00