INFORMACIÓ DE SERVEI EPISODI DE NEU I FRED

Des de l’Associació ens hem posat en contacte amb Protecció Civil de Manresa per tal de sol·licitar informació sobre l’episodi de neu que s’espera aquest propers dies.

A continuació us transmetem la informació que ens han facilitat, esperant que us sigui de servei:

Es mantenen les previsions de nevades generalitzades a Catalunya des d’avui fins el dimecres.

Començarà a nevar a partir del migdia cap al nord-est i s’anirà estenent a la resta del territori des de la tarda. La cota de neu serà entorn els 200 metres amb tendència a baixar fins el nivell del marEls gruixos acumulats seran de més de 10 cm al Prepirineu, al nord de la depressió Central i a la serralada Transversal.

Demà les nevades es mantindran de forma extensa, es preveuen gruixos al litoral d’entre 0-3 cm i a la resta del territori es registraran d’entre 3 i 10 cm. Cal destacar que al Prepirineu es podran superar els 20 cm.

El dimecres l’episodi s’allargarà fins la tarda. A partir de mig matí la cota de neu anirà pujant progressivament de sud a nord. Excepte al vessant sud del Prepirineu on les nevades persistiran fins la tarda.

Afectacions Viàries:

A continuació es relacionen les vies principals que poden quedar afectades:

C-25, C-17, C-16, C-55, C-58, C-14, A-2, AP-7, C-32 i N-II.

 

Protecció Civil ens ha garantit que el Polígon Pont Nou està dins del Pla d’Actuació de Nevades i s’hi actuarà en cas que ho sigui necessari.

En situació de risc imminent o durant la nevada, informeu-vos de les previsions meteorològiques i de l’estat de la xarxa viària:

  • Servei Meteorològic de Catalunya: meteo.cat
  • Servei Català de Trànsit: gencat.cat/transit
  • 012 Atenció Ciutadana.
  • Ràdio i mitjans de comunicació.

En una situació d’emergència, si necessiteu ajut, truqueu al 112.

2019-01-07T16:50:36+02:00