Formació CEDEM abril 2018

Us transmetem aquesta informació sobre del CEDEM adreçada a persones emprenedores i empreses que realitzaran durant el mes d’abril:

Què hem de fer per mantenir el compromís dels col·laboradors a l’empresa?

Dilluns, 9 d’abril de 12 a 14 h

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer quines són les eines que s’utilitzen actualment per millorar l’experiència de l’empleat en les empreses i per què és necessari per tal de generar compromís i millorar la satisfacció tant dels clients interns com externs.

Adreçat a responsables de persones que vulguin ampliar la seva visió dels RRHH o altres persones que estiguin interessades en el món de la gestió de persones a les organitzacions.

Ompliu el següent formulari per a les INSCRIPCIONS

 

Les claus per el Lideratge d’equips del segle XXI

Dimarts, 10 d’abril de 10 h a 12 h

És una sessió introductòria per conèixer els aspectes claus del model cooperatiu i les diferències principals entre constituir una Societat Cooperativa Catalana, una Societat Limitada o fer-se autònom.

Empreses o particulars que vulguin millorar la seva gestió d’equips. Persones del món dels RRHH que vulguin conèixer noves formes d’enfocar la formació en gestió d’equips.

Ompliu el següent formulari per a les INSCRIPCIONS

 

Reducció de costos: aconsegueix una empresa més rendible

Dimecres, 18 d’abril de 10 h a 13 h

És una sessió orientada bàsicament a dotar els assistents de les eines per reduir els costos i millorar la rendibilitat de les seves empreses.

Adreçat a empreses i emprenedors.

Ompliu el següent formulari per a les INSCRIPCIONS

 

Claus per assolir l’excel·lència en el servei al client 

Dimecres, 25 d’abril de 10 h a 12 h

La sessió, que combinarà teoria i pràctica, permetrà als assistents reflexionar i definir aspectes claus per oferir una atenció al client única i una experiència de compra diferenciada.

Adreçat a empreses i emprenedors.

Ompliu el següent formulari per a les INSCRIPCIONS

 

Per a més informació sobre els cursos visiteu el següent enllaç.

Esperem que sigui del vostre interès.

2019-01-07T16:50:36+02:00