//Butlletí gener ’17

Butlletí gener ’17

3ª Festa Infantil a Trullols Parc

Èxit de participació el passat diumenge 18 de desembre al matí. La festa es va celebrar al recinte exterior dels Multicinemes Bages Centre.

Inflables, rocòdrom, pinta cares, jocs tradicionals infantils amb família, xocolatada per tothom.

El matí es va culminar amb l’espectacle “Marremangu de Nadal” d’en Pep Callau i els Pepsicolen.

Hem preparat una galeria d’imatges que trobareu a Facebook


Il·luminació de la rotonda

Amb motiu de les festes de Nadal es va decorar la rotonda que connecta l’Avinguda dels Països Catalans amb el C/Joan Fuster amb motius nadalencs.


Concurs de dibuix nadal

L’Associació va organitzar la segona edició del concurs de dibuix.Aquest concurs consistia en la presentació de dibuixos relacionats amb la temàtica nadalenca. Es podien presentar al concurs tots aquells nens i nenes amb edats entre 7 i 12 anys, dividits en tres categories.

Els premis eren bicicletes, tablets i altaveus portàtils


Petició atraccions fira a l’Ajuntament de Manresa

L’Associació d’Els Trullols ha tornata proposar traslladar a Els Trullols les atraccions de la fira, l’Ajuntament de Manresa encara no s’ha posicionat però ho té en compte.


Transport públic i mobilitat, modificacions en el servei a Els Trullols Parc


Reunió accés C-55 a Els Trullols parc

Dimarts 29 de novembre, a petició de l’Associació Els Trullols Parc, es va celebrar una reunió per tractar la millora de l’accés del polígon a la C-55

Van participar en aquesta reunió tots els agents implicats com a usuaris habituals de la zona sud-oest de Manresa. En representació del Govern hi va  assistir la Delegada, a més de diferents Regidors de l’Ajuntament de Manresa, membres de les Associacions d’Empresaris de la zona, la Cap d’Infraestructures d’Altahia i el Director d’Interior de la Catalunya Central.


Podeu ampliar l’informació visitant l’article sencer

2019-01-07T16:50:39+02:00