Instal·lació dos punts de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics a Els Trullols Parc

//Instal·lació dos punts de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics a Els Trullols Parc

Instal·lació dos punts de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics a Els Trullols Parc

El mes de desembre de 2017, l’Associació va transmetre a l’Ajuntament de Manresa diverses propostes en el marc del Pla de Modernització de Polígons i el Pla Estratègic per al desplegament de la infraestructura de recàrrega per als vehicles elèctrics a Catalunya

Una de les propostes era la instal·lació d’un punt de càrrega per a vehicles elèctrics. Tenint en compte que la mobilitat elèctrica en el transport rodat és una realitat que avança cada cop més ràpid i l’objectiu és que de cara a 2020 existeixi una estació de recàrrega per cada 10 vehicles. Crèiem necessari que Els Trullols Parc disposiés d’aquest equipament que aportarà modernitat a la zona, i podrà oferir un servei més als seus visitants.

Us informem que l’Ajuntament de Manresa ha obert la licitació de dos punts de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics al C/Joan Fuster cantonada amb l’Avinguda dels Països Catalans.

L’estació de recàrrega ràpida es situarà a la vorera, des d’on es donarà servei a les places d’aparcament reservades. Es tractarà d’una instal·lació de recàrrega per autoservei, que s’activarà mitjançant un servei web, destinat a ser utilitzat per usuaris sense formació específica ni registre previ.

Es tracta d’una nova infraestructura per a la càrrega de vehicles elèctrics formada per dues estacions de recàrrega ràpida que podran alimentar a quatre vehicles simultàniament. Seran accessibles durant tot l’any i donarà servei a tots els públics i vehicles.

El tipus de recàrrega serà ràpida trifuncional:

  • CHAdeMO DC
  • CCS COMBO 2 DC
  • MENNEKES AC

Des de l’Associació farem seguiment del progrés dels treballs i us anirem informant puntualment.

2019-04-17T16:46:10+02:00