Fira de l’ocupació del Bages

//Fira de l’ocupació del Bages

Fira de l’ocupació del Bages

Dijous 25/04/2019 de les 9 a les 17h. A la fàbrica de l’Ànonima de Manresa (Puigterrà de dalt / Llussà)

 

La II Fira de l’Ocupació al Bages està Organitzada per la Cambra de Comerç de Manresa i l’Ajuntament de Manresa. La fira d’enguany es realitzarà el proper 25 d’abril a Fàbrica de l’Anònima de les 9 del matí a les 5 de la tarda.

La finalitat es facilitar el contacte entre empreses i candidats que estan buscant feina. També oferir recursos, eines i estratègies per la millora de l’ocupabilitat.

 

També hi col·labora el Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntamant de Manresa.

 

QUE ET TROBARÀS ?

 

Punt d’Informació.

Professionals del CIO, de la Cambra de comerç i la indústria de Manresa i les referents del programa de Garantia Juvenil que t’informaran sobre els dubtes que tinguis de la Fira, del funcionament dels serveis locals d’ocupació, i d’inscripció a Garantia Juvenil.

 

Empreses del Bages.

Una mostra d’empreses del Bages estaran a la Fira de l’Ocupació per mostrar els perfils professionals que es necessiten el seus sectors. També podràs demanar informació sobre les places vacants existents, o bé, quin procés de selecció utilitzen en la selecció del seu personal.

 

Zona de tallers.

Es realitzaran diferents tallers per la millora de l’ocupabilitat aportant recursos i estratègies per preparar un procés de selecció i/o una entrevista de feina.

 

• CV exprés. Les tècniques d’ocupació del CIO de l’Ajuntament de Maresa t’orientaran sobre el teu currículum segons les noves tendències i t’aportaran alternatives o millores per aplicar-hi. Has de venir amb el teu currículum i te’l revisarem en menys de 15 minuts! De les 9 a 13 hores. Individual.

 

• Entrevista grupal. Has fet una entrevista grupal?. Les tècniques d’ocupació del CIO et mostraran que és una entrevista grupal, t’ensenyaran com comportar-te i què fer en diferents situacions per destacar de manera exitosa. Es tracta d’un sol entrevistador i de múltiples candidats i tu has de destacar. Com ho faries? De les 10 a 11 hores. Grupal 15-20 persones.

 

• PRACTICA L’ENTREVISTA PERSONAL. Estàs buscant feina? Ja tens el currículum a punt? i ara què? Les tècniques d’ocupació del CIO et proposen practica l’entrevista persona. Et facilitaran recursos, preguntes típiques, i sobretot com defensar el teu perfil professional. T’hi apuntes? De les 11:30 a 12:30 hores. Grupal 15-20 persones.

2019-04-17T16:41:46+02:00